Premium Burger

– Där Gourmetmöter Foodtruck

Välkommen till Premium Burger, din destination för förstklassiga gourmetburgare tillagade med kärlek och passion. Vi är ett familjeägt företag som brinner för att erbjuda smakupplevelser utöver det vanliga, oavsett om du besöker vår permanenta foodtruck vid Mariefreds Marina eller anlitar oss för catering till ditt nästa evenemang.

Vår Historia

Premium Burger föddes ur en enkel idé: att erbjuda kvalitetsburgare till människor på språng, utan att kompromissa med smaken. Vår resa började med en vision om att skapa en foodtruck som inte bara serverar mat, utan som också levererar en helhetsupplevelse. Idag har vi etablerat oss som en av de främsta leverantörerna av gourmetburgare i regionen.

Vår Matfilosofi

Vi tror på enkelhet och kvalitet. Våra burgare är tillverkade av noggrant utvalda råvaror, från saftigt nötkött till krispiga grönsaker och specialtillverkade såser. Vi använder oss endast av färska ingredienser och lagar allt från grunden, för att säkerställa att varje tugga är en njutning.

Vårt Team

Bakom Premium Burger står ett dedikerat team av kockar och serveringspersonal som alla delar en passion för mat och service. Vi strävar efter att ge varje gäst en unik och minnesvärd upplevelse, oavsett om du beställer en enkel burgare eller anlitar oss för en större tillställning.

Vårt Engagemang

Vi är stolta över att stödja lokala producenter och hållbarhetsinitiativ. Genom att använda närproducerade råvaror och minimera vår miljöpåverkan vill vi inte bara servera god mat, utan också bidra till ett bättre samhälle.

Våra Tjänster

Foodtruck vid Mariefreds Marina

Besök vår foodtruck vid den pittoreska Mariefreds Marina och njut av våra populära burgare med en fantastisk utsikt över vattnet. Vi serverar våra signaturburgare varje dag och välkomnar både lokala gäster och besökare från när och fjärran.

Catering i Stockholm

Catering i Stockholm

Planerar du ett bröllop, en födelsedagsfest, ett idrottsevenemang eller kanske en företagskonferens? Premium Burger erbjuder flexibla och skräddarsydda cateringtjänster för alla typer av evenemang. Låt oss ta hand om maten och serveringen så att du kan fokusera på att ha roligt med dina gäster.

Besök Oss eller Boka Idag

Oavsett om du är sugen på en snabb lunch, planerar ett stort evenemang, eller bara vill njuta av en god burgare med vacker utsikt, är du alltid välkommen hos oss på Premium Burger. Besök vår foodtruck vid Mariefreds Marina eller kontakta oss för att boka catering.

© 2024 Big Bite AB | Stolt partner av Catscreen AB